Over ons

Bij Driessen Stoffen vinden wij uitstekende kwaliteit ontzettend belangrijk. In 2009 zijn wij met veel trots, als derde generatie, gestart met het verkopen van stoffen. Door onze klant altijd centraal te stellen hebben wij een grote en vertrouwde klantenkring opgebouwd. Wij bieden onze klanten naast onze vaste collectie stoffen ook wisselende items aan op onze website. Door onze constante groei en toename van de collectie zijn wij sinds het voorjaar van 2015 naar een geheel nieuw magazijn verhuisd. Dit nieuwe magazijn is natuurlijk volledig ingericht ten behoeve van onze webwinkel.
Door ons gestructureerde logistieke proces garanderen wij u een snelle levering. Onze rechtstreekse inkoopkanalen maken het mogelijk dat wij u altijd de scherpste prijs kunnen bieden. 

Wij bieden onze stoffen niet alleen online aan, maar staan ook op diverse stoffenspektakels. 

Voor de agenda van het Stoffenspektakel kijkt u op: www.stoffenspektakel.nl ook kunt u op onze facebook pagina vinden waar wij aanwezig zijn. www.facebook.com/driessenstoffen

 • Laagste prijsgarantie
  Vanwege onze rechtstreekse inkoopkanalen in binnen- en buitenland kunnen wij u een uitstekende kwaliteit leveren tegen de laagste prijs. 
 • Snelle en betrouwbare service
  Wanneer u bij ons besteld zal uw bestelling met zorg behandeld worden. Direct na het plaatsen van uw order gaan wij aan de slag. Wij zorgen er voor dat uw bestelling binnen 1 a 2 werkdagen wordt verzonden. U ontvangt een mail zodra uw bestelling is verzonden.  
 • Uitgebreid en wisselend aanbod 
  Onze vaste collectie bestaat uit een groot assortiment stoffen. Daarnaast bieden wij u per seizoen nieuwe en afwisselende stoffen aan.
 • Gratis verzending > € 50, - (binnen NL)
  Ondanks onze vaste lage prijzen betalen wij voor u de verzendkosten als u boven € 50, - besteld. Dit geldt alleen voor bestellingen binnen Nederland.

 • Géén verzendkosten bij ophalen
  U kunt uw bestelling ook ophalen bij ons magazijn in Udenhout. Zie hiervoor onze contactpagina. U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. 


Social media

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwste stoffen en aanbiedingen: 
www.facebook.com/driessenstoffen