Vragen? Bel ons. Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. 013 5914303

Over ons

Bij Driessen Stoffen vinden wij uitstekende kwaliteit ontzettend belangrijk. In 2009 zijn wij met veel trots, als derde generatie, gestart met het verkopen van stoffen. Door onze klant altijd centraal te stellen hebben wij een grote en vertrouwde klantenkring opgebouwd. Wij bieden onze klanten naast onze vaste collectie stoffen ook wisselende items aan op onze website. Door onze constante groei en toename van de collectie zijn wij sinds het voorjaar van 2015 naar een geheel nieuw magazijn verhuisd. Dit nieuwe magazijn is natuurlijk volledig ingericht ten behoeve van onze webwinkel.
Door ons gestructureerde logistieke proces garanderen wij u een snelle levering. Onze rechtstreekse inkoopkanalen maken het mogelijk dat wij u altijd de scherpste prijs kunnen bieden.

 • Snelle en betrouwbare service
  Wanneer u bij ons bestelt zal uw bestelling met zorg behandeld worden. Direct na het plaatsen van uw order gaan wij aan de slag. Wij zorgen er voor dat uw bestelling binnen 2-3 werkdagen wordt verzonden. U ontvangt een mail zodra uw bestelling is verzonden.
 • Uitgebreid en wisselend aanbod
  Onze vaste collectie bestaat uit een groot assortiment stoffen. Daarnaast bieden wij u per seizoen nieuwe en afwisselende stoffen aan.
 • Gratis verzending > € 70, - (binnen NL)
  Ondanks onze vaste lage prijzen betalen wij voor u de verzendkosten als u boven € 70, - besteld. Dit geldt alleen voor bestellingen binnen Nederland.

 • Géén verzendkosten bij ophalen
  U kunt uw bestelling ook ophalen bij ons magazijn in Tilburg. Zie hiervoor onze contactpagina. U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten.


Social media

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwste stoffen en aanbiedingen:
www.facebook.com/driessenstoffen

Laagste prijsgarantie
Snelle & betrouwbare service
Uitgebreid & wisselend aanbod
Gratis verzending vanaf €70 (binnen NL)